T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Seyhan İstiklal Anadolu Lisesi

Okulumuzun Tarihçesi

 

08-03-2024

 

Seyhan İstiklal Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başlamış olup, yeni olmasına rağmen yüksek hedeflere sahip bir kurum olarak konumlanmaktadır. Şu anda Adana Erkek Anadolu Lisesi'ne ait olan bir binada hizmet vermekteyiz. Eğitimdeki hırsımız ve azmimiz en üst düzeydedir. Öğretmenlerimiz ve personelimiz, enerji dolu, dinamik ve deneyimli olup, eğitim vermenin gururunu yaşamaktadır.

Öğrenci sayımız diğer okullara oranla daha az olabilir, fakat okulumuzun en büyük gücü potansiyel dolu gençlerden oluşan öğrenci kitlesidir. Okulumuzda, tüm öğrencilerimizin yeteneklerini en iyi şekilde kullanarak, kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri için gereken her türlü fırsatı sunmayı hedeflemekteyiz. Her bir öğrencinin kendi yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetme ve geliştirme imkanı sağlamayı temel görevimiz olarak belirlemiş bulunmaktayız.

Her bir öğrenci, Seyhan İstiklal Anadolu Lisesi'nde sadece özgün bir birey olarak değerlendirilmemekte, aynı zamanda kendi hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirme imkanı bulmaktadır. Okulumuz, öğrencilerimizin hayatın çeşitli alanlarında kendilerini geliştirebilecekleri birçok fırsat sunmayı amaç edinmiştir.

Seyhan İstiklal Anadolu Lisesi'nde, her bir öğrencinin, Türkiye'nin en parlak ve en yetenekli gençleri arasında yer alacaklarına dair bir inancımız bulunmaktadır. Okulumuzun, öğrencilerimizin ve personelimizin başarılarıyla dolu bir geleceğe sahip olacağı inancımız tamdır.

 

Ortak çabamızla, her bir öğrencimiz kendi başarı hikayesini yazma fırsatına sahip olacaktır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 20:11 - Görüntülenme: 117
  Beğen | 1  kişi beğendi